Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На Михайлівській площі встановлять кабінки для перевдягання бігунів, пеленальні столики, місця для годування малят і фотозону.

Минулорічний пробіг. Фото: прес-служба «Пробігу під каштанами»

Організатори 26-го «Пробігу під каштанами», який стартує третього червня на Михайлівській площі, оприлюднили мапу і програму заходу.

Програма заходу:

7:30 – 10:20 – Реєстрація;
9:00 – «Пробіг у ходунках» для учасників віком від 9 до 14 місяців;
9:45 – «Дитячий Пробіг» для учасників віком до 15 років. Діти до восьми років біжать у супроводі дорослого;
10:00 – Спортивна розминка із тренерами Анітою Луценко та Оленою Ханчановою;
10:15 – «Спортивний Пробіг» (забіг на час);
10:25 – «Пробіг Мужніх» для учасників в інвалідних візках;
11:00 – «Благодійний Пробіг».

Ті, хто бажають взяти участь, можуть обрати дистанцію. «Благодійний» і «Спортивний» пробіги – це 4,9-кілометровий маршрут; маршрут «Дитячого Пробігу» складає 550 метрів, а «Пробіг Мужніх» – 250 метри.

У наметі «Реєстрація» учасники зможуть отримати стартові номери, інформаційні буклети та сувенірні браслети. Поруч в окремому наметі організатори видаватимуть сік до забігів та воду після забігів. Біля пам’ятника Княгині Ользі розмістять кабінки для перевдягання і фотозону. Функціонуватиме «Дитяче містечко», намет із пеленальними столиками, місцями для годування малят, лаунж-зоною з іграшками.

За попередніми даними, на дистанцію цього року вийде понад 10 тисяч учасників.

Благодійний внесок для участі становить 150 гривень. Участь у Спортивному Пробігу – 250 гривень, у ціну входить оренда чіпу для фіксації результатів. Кошти, зібрані в рамках Пробігу, уже 17-й рік поспіль передаються Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України для закупівлі необхідного обладнання та витратних матеріалів.

Більше інформації – на сайті. Програму і маршрути також можна завантажити у мобільному додатку «Пробег под каштанами» для Android/iOS. Зареєструватися можна до 30 травня на сайті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button