Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23269 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кольорові обличчя мають заспокоїти гостей під час затримок на паспортному контролі.

Фото: прес-служба КМДА

Українські прикордонники зустріли гравців команд «Ліверпуль» та «Реал Мадрид» з обличчями, на яких були намальовані кольори емблем футбольних клубів.

24 травня британський ФК «Ліверпуль» прибув до аеропорту «Київ» імені Сікорського (Жуляни) – там їх зустріли прикордонники з червоно-білими обличчями. Гравці іспанського «Реала» прилетіли у «Бориспіль», де українські правоохоронці розмалювали себе у синьо-біло-золоті кольори.

Прес-служба КМДА повідомляє, що гравці обох клубів були вражені незвичним привітанням із боку правоохоронних органів України та не забарилися з фотографіями.

Ця ініціатива має назву Shocking Welcome – «шокуюче привітання».

«Оскільки Україна ще не є частиною Шенгенської зони ЄС, ретельний паспортний контроль по прильоту в Київ може створити певні незручності для деяких європейських футбольних вболівальників… Якщо певні затримки все-таки виникнуть, ми сподіваємось, що завдяки проекту Shocking Welcome вони не вплинуть на позитивний настрій гостей фіналу Ліги Чемпіонів», – пояснив автор проекту Генадій Курочка.

Так само зустрічатимуть і вболівальників в аеропортах «Бориспіль» та «Київ» (Жуляни). Для цього розмалюють обличчя близько 80 прикордонників. У залах прибуття обладнають місця для селфі, де всі охочі зможуть зробити фото зі співробітником прикордонної служби.

Нагадаємо, що в рамках акції планували розфарбувати також і поліцейських, але передумали.

Жіночий фінал Ліги чемпіонів пройде 24 травня на стадіоні імені Лобановського. Матч між «Реалом» і «Ліверпулем» відбудеться 26 травня на Олімпійському стадіоні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button