Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На території Виставкового центру стартує сезонний проект «Літо на ВДНГ», який дозволить провести відпустку у Києві, повідомляє прес-служба ВДНГ.

На 268 гектарах розмістять велику кількість літніх розваг для сімейного відпочинку. Зокрема, на ВДНГ є басейн «Пірс 39» і сад гамаків. По всій території розташовані кафе, ресторани, зони барбекю та фуд-корти.

Працюватимуть ферма комах «Планета метеликів», виставка стародавностей Paleomax, парк гойдалок KACHELI, музей-виставка ілюзій та 3D-картин та контактний зоопарк.

Для дітей і підлітків усе літо працюватимуть школа «Мидгард», науково-розважальний центр «Країна роботів», сферичний кінотеатр Teleport360 та smart-майданчик «Лемурашнік».

Для активного відпочинку – пейнтбольний майданчик Ganz, мотузковий парк SkyPark, кінний клуб «Герцог» і спортивний хаб Live.Love.

Також на літо заплановано святкування 60-річчя ВДНГ, фестивалі Atlas Weekend, Bad Mama Fest, PROSTONEBA, виставки собак, нових і вінтажних автомобілів і багато інших подій.

Арт-резиденція Carbon планує кілька експозицій. Також на ВДНГ переїде «Театр маріонеток».

Відкрито велопрокат та прокат персонального електротранспорту на центральному вході.

До кінця теплого сезону планується відкриття постійно діючої льодової арени та майданчиків для міні-футболу, а протягом двох років – відкриття Музею Науки.

Нагадаємо, восени на ВДНГ планують почати будівництво ландшафтного парку за проектом студії V POLE DESIGN.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button