Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23533 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З них 36% перетнули кордон літаком.

За рік дії безвізового режиму з Євросоюзом спрощеною процедурою перетину кордону скористались 555 тисяч українців, повідомляє Державна прикордонна служба.

З початку введення безвізового режиму до країн Європейського Союзу послідувало майже 20,3 мільйона громадян, з яких 4,8 мільйона осіб за біометричними паспортами та понад 555 тисяч громадян України скористалися всіма перевагами безвізового режиму, з них 36% — це пасажири авіаційних пунктів пропуску.

Частіше всього українці подорожували в Європу літаком, а найменше — морським транспортом.

«Вікном в Європу» для громадян України залишається Польща — саме через неї в країни ЄС потрапляє найбільша кількість українців. Найменший потік мандрівників з України в країни ЄС – через словацький кордон.

Додамо, що за 2017 рік безвізом скористалось 355 тисяч українців.

 

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button