Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Оскільки на засіданні не був присутній профільний заступник міського голови Дмитро Давтян.

Фото: delo.ua

Сьогодні транспортна комісія Київради прийняла рішення відкласти голосування за петицію, яка вимагає проведення нового конкурсу на краще проектне рішення транспортної розв’язки на Шулявці, пише delo.ua.

«Ми не можемо розглянути це питання без присутності профільного заступника міського голови Дмитра Давтяна» — заявив депутат Київради Валентин Мондрієвський.

Таким чином, депутати Київради на два тижні перенесли розгляд питання щодо проведення нового конкурсу проектів розв’язки на Шулявці.

«Депутати з одного боку, наполягають на тому, що потрібно терміново проводити ремонт розв’язки, з іншого ж — вони самі затягують процес проведення конкурсу», — відмічає автор альтернативного проекту реконструкції Шулявського шляхопроводу Віктор Петрук.

Нагадаємо, що  петиція була створена 8 травня 2018 року. Автори вимагають провести архітектурний конкурс на краще проектне рішення розв’язки Шулявського шляхопроводу. Однією з вимог є повернення трирівневої розв’язки авторства Віктора Петрука в правове поле.

Раніше у КМДА вирішили реконструювати Шулявський шляхопровід за проектом неповного чотирилисника, розробленого інститутом «Київдормістпроект». На проект планують витратити 811 млн грн. Петрук вважає, що втрати міста від реалізації неповного чотирилисника складуть, щонайменше 2,5 млрд грн. Вартість його варіанту, згідно з результатами ТЕО складає 756,4 млн грн.

 

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button