Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Депутат Тернопільської міської ради від ВО «Батьківщина» Володимир Гринда під час засідання сесії 15 червня оголосив запит, у якому вимагає заборонити продавати у місті спідню білизну під час релігійних свят.

Фото: zaxid.net

До такого кроку депутата підштовхнуло те, що під час Зелених свят він побачив на тернопільській вулиці торгові ятки, де торгували спідньою білизною, пише Zaxid.net.

«У державі є прийняті державні свята, які зобов’язують по всій державі їх святкувати. Зелені свята входять до тих самих державних свят. Іду я по вул. 15 квітня на Зелені свята. Вісім чоловік (торгових яток) всього на всього відкриті – труси продають, ліфчики. Другий там продає рибні снасті. Якби це ще був хліб чи ще щось таке необхідне до проживання… Але, щоб на Зелені свята і на світлий понеділок люди відкрили і продавали труси… Це перегиб», – заявив депутат.

Володимир Гринда попросив, щоб мерія підготувала документ, який би заборонив продавати спідню білизну під час свят.

«В мене таке звернення, чи щоб у рішенні виконкому, чи якесь попередження власникам ринків, щоб хоча б вже на такі дуже кричущі свята, тим більше, що це державні свята… Бо, якби таке було в Німеччині, то в Німеччині моментом власник би полетів аж за ним би закурилось. Хоч попередження, щоб такі речі більше не робились», – додав Володимир Гринда.

«Про що попередження? Про труси чи про що?», – спитав депутата головуючий на сесії міський голова Сергій Надал.

«Щоб на Зелені свята трусами не торгували», – ствердно відповів Володимир Гринда, а присутні у залі почали аплодувати і сміятись.

Мер пообіцяв звернутись до управління торгівлі міськради, щоб підготувати звернення до тернопільських підприємців з проханням не торгувати під час свят.

Нагадаємо, що палац Потоцьких в Івано-Франківську освятять після виступу гурту «Хамерман знищує віруси».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button