Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23642 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Міська влада доручила районнним держадміністраціям до другого липня обстежити усі райони Києва і виявити старі покинуті автомобілі.

«Волга», в якій 14 червня стався вибух. Фото: прес-служба Національної поліції України

До такого заходу вирішили вдатися після вибуху старої покинутої «Волги» 14 червня на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі. Внаслідок вибуху постраждали чотири дитини. П’ятирічний хлопчик впав у кому. Ще троє постраждалих дівчаток перебувають у стабільному стані. Голова МВС Арсен Аваков припустив, що власник автівки встановив вибухівку проти крадіїв.

«Якщо автомобіль знаходиться в жахливому стані, ми бачимо, що на ньому відсутні номерні знаки, у нас є всі підстави, щоб евакуювати його на штрафмайданчик до з’ясування, хто є власником авто», – заявив мер Києва Віталій Кличко.

Якщо власників таких автомобілів не знайдуть, автівки утилізують на металобрухт.

Нагадаємо, 27 вересня набуде чинності закон 5364 про реформи у сфері паркування. «Київтранспарксервіс» знайшов вісім місць для перехоплюючих майданчиків і зараз працює над дев’ятим.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button