Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Внаслідок нападу загинув один ром. Ще трьох, у тому числі десятирічного хлопчика, госпіталізували з ножовими пораненнями. Про це повідомляє видання Zaxid.net.

Напад стався у суботу, 23 червня, близько 23:25. Львівська поліція повідомляє, що затримала сімох нападників і зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

«…надійшло повідомлення про те, що у лісовому масиві на околиці Львова група невідомих осіб у масках напала на табір у якому проживають громадяни ромської національності. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, працівники інших служб та підрозділів поліції Львівщини. Поліцейські припинили правопорушення та затримали семеро осіб, причетних до нападу».

За інформацією видання, загинув 24-річний ром, який мешкає у селі Серне Мукачівського району Закарпатської області. Ще троє ромів госпіталізовані з ножовими пораненнями — 19-річний мешканець міста Мукачево, 30-річна мешканка села Баркасово Мукачівського району Закарпатської області та 10-річний хлопчик, який також мешкає у селі Баркасово.

 

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button