Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Автор найкращого ескізу отримає 1000 токенів Сатоші.

Фото: bitoday.info

Керівництво проекту Satoshi Nakamoto Republic анонсувало конкурс. В ньому можуть взяти участь всі охочі. Планують створити віртуальний пам’ятник, проглядати який можна буде після встановлення додатку і наведення смартфону на уявне місце встановлення. Додаток, який дозволить побачити віртуальний пам’ятник вже розробляється, повідомляє bitoday.info.

Учасникам конкурсу необхідно відправити свої роботи до 22 липня. Представники Satoshi Nakamoto Republic шляхом голосування визначать переможця. Приз за ескіз – 1000 токенів Сатоші, винагорода за 3D-модель – 5000 токенів. Той, хто набере найбільшу кількість голосів, буде оголошений переможцем.

Нагадаємо, що ідею встановлення пам’ятнику Сатоши Накамото представила група фанатів, які називають себе Республіка Накамото. Нагадаємо, що Сатоші Накамото – це ім’я або псевдонім людини або групи осіб, які розробили криптовалюту Біткоін. Хто насправді стоїть за цим іменем, достеменно невідомо.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button