Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Літо – це чудовий привід, щоб облаштувати вдома затишний балкон. «Хмарочос» зібрав підбірку з десяти речей українських та світових брендів, що вам у цьому допоможуть.

Журнальний столик з мапою Києва виробництва IDID

Стіл Cityview, діаметром 70 сантиметрів, виготовлений з фінської фанери та вкритий склом. Його особливість – у візерунку з вулиць центральної частини міста, що прикрашають стільницю. Автори столика – українська меблева компанія IDID, що працює у стилі лофт. Замовити столик Cityview можна на сайті.

Вартість: 5500 гривень


Мінімалістичний стілець від Object

Дизайн-мануфактура Object № – це українське виробництво меблів, розміщене у Києві. Stool №1 виготовлений з водостійкої березової фанери. Замовити його можна у шоурумі на вулиці Стрілецькій та на офіційному сайті.

Вартість: Ціна: 2900 гривень


Гамак з бахромою з Jysk

Якщо у вас є можливість встановити на балконі гамак – обов’язково нею скористайтесь. Варіант від Jysk не лише зручний, але і добре пасуватиме до інтер’єру міської квартири. Придбати його можна у офіційних магазинах Jysk та на сайті.

Вартість: Ціна: 500 гривень


Декоративне панно від Woodville

Дерев’яне панно Leaf добре відображає цінність натуральних матеріалів та природніх форм. Його розмір – 50 на 69 сантиметрів. Столярня Woodvillе, яка виготовляє панно, знаходиться у Києві. Вона спеціалізується на меблях та декорі з дерева. Придбати панно можна на сайті або у шоурумі на вулиці Обсерваторній.  

Вартість: Ціна: 1299 гривень


Плед Woolkrafts із графічним зображенням заходу сонця

Такий плед додасть яскравості інтер’єру та зігріє вас у випадку раптових літніх дощів. Склад: 50 відсотків натуральної бавовни та 50 відсотків акрилу. У асортименті Woolkrafts є також плед Kyiv City з мапою міста. Їх можна замовити на сайті або купити у одному з магазинів-партнерів, які позначені на карті.

Вартість: Ціна: 2400 гривень


Скляна лимонадниця від Butlers

Літо – пора лимонадів, морсів та домашніх компотів. Красиво та зручно подати прохолодні напої допоможе скляна лимонадниця від Butlers об’ємом чотири літри. Придбати її можна у магазинах мережі та на сайті.

Вартість: Ціна: 499 гривень


Настільний світильник з IKEA

Білий світильник з дерев’яними деталями добре виглядатиме та забезпечить м’яке освітлення у вашій кімнаті. Його діаметр – 28 сантиметрів. У колекції представлені також торшер та люстра подібного дизайну. Детальніше про них можна прочитати на сайті, замовити – через посередників.

Вартість: Ціна: 420 гривень


Плетені горщики для квітів від Jysk

Зелень на балконі – фіалки, фікуси та висаджені власноруч авокадо – також може додати затишку. Особливо, коли висаджена у красиві горщики. Набір від Jysk включає два «кошики» із лози діаметром 22 та 28 сантиметрів. Купити їх можна у офіційних магазинах, а перевірити наявність – на сайті.

Вартість: Ціна: 350 гривень


Скляна тарілка від Resize

Ідеальна для легких літніх закусок, сирів та фруктів. Майстерня Resize виготовляє посуд із винних пляшок, у асортименті – тарілки і склянки різних розмірів та кольорів. За словами засновників, вироби втілюють їхню турботу про екологію та, звісно, любов до вина. Замовити тарілку можна на сайті.

Вартість: Ціна: 280 гривень


Металеві підсвічники у тропічному стилі від Jysk

Що може бути краще ніж легкий тропічний настрій на вашому літньому балконі. Підсвічники наявні у білому та зеленому кольорах. Придбати їх можна у мережі магазинів Jysk, а перевірити наявність – на офіційному сайті.

Вартість: Ціна: 75 гривень


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button