Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На Подолі виникла чергова пожежа у напівзруйнованому будинку на перехресті вулиць Межигірської та Щекавицької. Про це повідомили користувачі Facebook у спільноті «Подоляночка».

Google Street View

Наразі триває гасіння пожежі. Очевидці повідомляють, що пожежні машини їхали щонайменше 15 хвилин. Горять перекриття верхніх поверхів.

Будівля за адресою Межигірська 33/19 – це прибутковий будинок XIX століття чернігівського купця Вертипороха. Приміщення вже довгий час перебуває в аварійному стані. Будинок горів уже декілька разів, зокрема у грудні минулого року.

Будинок на Межигірській належав компанії Валерія Мізраєва «Поділ Інвест», а з червня 2017 року його власником значиться Павло Сахно.

Фото пожежі / Сегодня.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button