Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23595 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Четвертого липня у Львівській міській раді презентували візуалізацію проекту багатофункціональної Школи мистецтв на вул. Кричевського, 61. Над проектом працювали архітектори «Проектної майстерні Бєляєвих».

Депутат Львівської Міської Ради Тарас Ворко повідомив, що проект буде реалізований у дві черги.

«Є ще багато нюансів, які потрібно вирішити. Це проведення мереж, закріплення земельної ділянки, виготовлення ПКД. Але те, що маємо проект – дуже вагомий крок до того, аби процес рухався далі і вже навесні 2019-ого ми розпочали першу чергу – капітальний ремонт діючого  приміщення на Кричевського», – розповів депутат.

«Після реалізації всього задуманого Залізничний район отримає багатофункціональну Школу мистецтв – на три поверхи, загальною площею у майже 1 тисячу «квадратів», з окремим концертним залом. Тут будуть класи хореографії, хорового співу, живопису, вокалу, театральна студія, студія звукозапису тощо. Таким чином ми вирішимо потребу району у такому центрі дозвілля і навчання для молоді. Адже зараз Школа мистецтв №11 тісниться на вулиці Виговського, 1а. У ній мають змогу навчатися лише 220 дітей. Реальна ж потреба району – вдвічі більша», – пояснює він.

Також читайте: Як проектують переможці конкурсу «Ukrainian Urban Awards»: інтерв’ю з архітекторами «Проектної майстерні Бєляєвих». 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button