Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23656 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Другого липня Facebook заблокував Декларацію незалежності США як таку, що містить мову ворожнечі, повідомляє The Wrap.

Фото: Unsplash

Фрагменти тексту опублікувала регіональна техаська газета The Liberty Founder Vindicator напередодні Дня незалежності США. Фільтри соцмережі заблокували пост з уривком Декларації, який містить згадку про «немилосердних індіанських дикунів».

У відповідь на апеляцію редакції газети Facebook розблокував пост наступного дня.

Facebook посилив модерацію контенту торік після низки розслідувань, які стверджували причетність російських тролів до виборів у США 2016 року, за результатами яких переміг Дональд Трамп. Відтоді контент контролюють алгоритми фільтрування та понад 10 тисяч модераторів.

Нагадаємо, компанія Facebook запропонувала користувачам надіслати свої інтимні фотографії, аби попередити випадки шантажу і «порнопомсти».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button