Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Мінрегіонбуді вирішили розглянути запровадження у ДБН нової норми щодо облаштування громадських вбиралень на станціях метро. Заступник голови Мінрегіонбуду Лев Парцхаладзе запропонував громаді висловитися щодо цієї пропозиції.

Фото: Лев Парцхаладзе

«Можливо, на самих перонах станцій робити це буде складно технічно. Альтернативні варіанти – проектувати громадські вбиральні при вході у метро або в підземних переходах» – запропонував він.

Парцхаладзе зазначив, що туалети є в метро Лондона, Парижа та Рима. Також туалетні кімнати для пасажирів метро облаштовано на деяких станціях харківського метрополітену.

До обговорення у Facebook долучилася прес-служба «Київського метрополітену».

«Мережа санвузлів має бути наземною у місцях перетину великих пасажиропотоків. Це правильно як з логістичних міркувань, так і з економічних, і з міркувань безпеки», – написали представники метро.

Читайте також: Чому кияни замість громадських туалетів ходять у вбиральні фастфудів?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button