Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Депутатка Київради від фракції «Самопоміч» Ольга Балицька спрямувала у КМДА запит, чи є порушенням закону перебування на Воздвиженці без захисних касок і сигнальних жилетів.

Фото: Pixabay

«Згідно з розпорядженням КМДА від 2 червня 2003 року №928, територія мікрорайону Воздвиженка є суцільним будмайданчиком. Навіть тротуари та проїзна частина», – пояснює вона.

Відповідно до ДБН, усі мешканці та робітники, перебуваючи на Воздвиженці, мають носити каски та жилети. Також має бути заборонений допуск стороннім особам, зокрема дітям, а територія мікрорайону має бути огороджена будівельним парканом.

Балицька вважає, що від КМДА можливі два варіанти відповіді: або це особливий будівельний майданчик, на який не поширюються ДБН, або забудовник Воздвиженки фундація «Якісне житло» регулярно порушує закон.

Нагадаємо, нещодавно Київрада надала статус скверу колишньому будівельному майданчику на Воздвиженці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button