Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

П’ятого липня було затверджено докторську дисертацію з педагогічних наук Тамари Георгіївни Тюріної під назвою «Виховання духовності студентської молоді у контексті ноосферної освіти», повідомляє Олена Коновалова у Facebook-спільноті «Новини псевдонауки в Україні».

Фото: Pixabay

Тюріна написала дисертацію у Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля та захистила її у квітні в Києві. Торік текст монографії видала Львівська політехніка. Коштує книга у м’якій обкладинці 140 грн.

У монографії йдеться про виховання високодуховної особистості з космопланетарним рівнем свідомості. Цього можна досягнути завдяки ноосферизації освіти, стверджує докторка педагогічних наук.

«Згідно з новітніми науковими даними, людина як складна біоінформаційно-енергетична система лише на декілька відсотків складається з фізичного тіла (зовнішньої людини) і на 95-98% – з інформаційно-енергетичних шарів (внутрішньої людини) – її біоінформаційно-енергетичної складової», – запевняє Тюріна.

Пояснюючи польовий взаємозв’язок між фізичним і тонкими тілами людини, авторка згадує теорію лептонів, аури, та біополя. Зокрема, за її словами, у біополі людини як Божественної монади записано весь її життєвий та еволюційний шлях, починаючи від мінералів.

Водночас світ Тюріна уявляє як «колосальну голограму», де будь-яка краплина простору містить у собі інформацію про всі об’єкти Всесвіту.

«Згідно з концепцією фізичного вакууму і торсійних полів, “Абсолютне Ніщо”, володіючи активною творчою силою, породжує Поле Свідомості, чи Інформаційне Поле (торсійне поле)», – пише авторка.

У передмові пані Тюріна пояснює, що написати дисертацію її спонукали «падіння духовно-морального рівня підростаючого покоління, панування бездуховності у ЗМІ, негативний інформаційний простір, бездуховний тип культури, пропаганда егоцентризму, насилля, низьких ідеалів».

Ознайомитися з авторефератом дисертації можна за посиланням.

У переліку інших робіт Тюріної є, зокрема, стаття «Роль серця у процесі духовного становлення особистості», опублікована Академією сухопутних військ.

Нагадаємо, у 2016 році в дисертації Катерини Кириленко, чоловік якої обіймав посаду віце-прем’єра, знайшли згадки про лептони як носії психіки. Кириленко також звинуватили у масштабному плагіаті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button