Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Суд також відмовив віддати Сергія Мазура на поруки.

Фото: «Заборона»

18 липня  на засідання Голосіївського суду міста Києва підозрюваного у погромах табору ромів на Лисій горі координатора С14 Сергія Мазура взяли під цілодобовий  домашній арешт на 2 місяці. Рішення винесла суддя Наталя Чередниченко.

Під час засідання народний депутат Ігор Луценко заявляв про готовність взяли Мазура на поруки — суд відмовив, повідомляє «Заборона».

Поліція провела розслідування кримінального провадження за фактом нападу на поселення ромів на Лисій горі. 10 липня Мазуру повідомили про підозру за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Нагадаємо, 19 квітня 2018 року представники організації «С14» розігнали та спалили табір ромів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button