Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

21 липня на Рейтарській відбудеться присвячена цій вулиці вечірка «Район #1 Block Party», організована місцевими бізнесами.

Фото: Zigzag

На час свята з 12:00 до 22:00 вулицю буде перекрито. У події беруть участь розташовані на Рейтарській кав’ярні «Каштан» та кафе Zigzag, видавництво «Основи», магазин Kapkan і Syndicate, салон Haze та інші.

На Рейтарській, 9 Kapkan проведе змагання скейтерів. Там само бренд Riot Division проведе розпродаж зі знижками до 50%. Від центру Plivka, який має окремий офіс на Рейтарській, гратимуть діджеї і продаватимуть вінілові платівки.

На Рейтарській, 2 майстри з барбершопу Chop-Chop стригтимуть усіх бажаючих за благодійний внесок.

На Рейтарській, 35-Б (дворик з воронами) фотограф Роман Пашковський зніматиме плівкові портрети. Це коштуватиме 200 грн.

Бренд Syndicate влаштує майстер-клас з шовкотрафаретного друку. У сквері біля галереї «Дукат» пройдуть майстер-класи з друку на ліногравюрі та фарбуванню речей фарбою індиго.

О 13:00 у Zavodshop почнеться лекція мистецтвознавиці Діани Клочко про феномен Bauhaus. Реєструватися можна тут. Educatorium проведе лекцію про евритмію, перформанс і покаже уривок з евритмічної вистави.

Кафе Zigzag на Рейтарській, 13 підготує спеціальне меню. Магазин Katimo на Рейтарській, 19-а пригощатиме шампанським и закусками.

Частину зібраних коштів спрямують на благоустрій вулиці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button