Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Львові зевершили капітальний ремонт вулиці Сельських у Франківському районі за проектом «Інституту просторового розвитку», повідомляє Гаряча лінія міста Львова.

Особливість вулиці в тому, що по всій її ширині можуть пересуватися як автомобілі, так і пішоходи. Вулицю вимощено бетонною плиткою «Римський камінь».

«Там немає тротуару. Якраз між гніздами для кущів передбачено паркування автомобілів. Лунки для дерев обмежують паркування там, де це створює проблеми для виїзду чи заїзду автомобілів у приватні подвір’я чи там, де опори електроосвітлення. Весь інший простір – спільного використання. Мешканці можуть ходити як скраю, так і посередині вулиці. Правилами житлової зони це дозволяється», – пояснює радник мера Львова Олег Шмід.

Під час ремонту встановили дві «берлінські подушки» – конструкції для примусового зниження швидкості.

Тут залишилося висадити рослини у передбачених для цього місцях. Проектувальники не виключають, що місцеві мешканці можуть самі висадити дерева або кущі на свій смак.

Вартість ремонту, згідно з тендерною інформацією, склала 1,1 млн гривень.

Вулиця Сельських до ремонту

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button