Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23444 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На сайті і Facebook-сторінці ГО «Всеукраїнська спілка парамедиків» з’явилося звернення голови організації Ярослава Вуса з закликом не викликати «швидку» до «бомжів, алкоголіків і наркоманів» та інших «асоціалів, які не платять податки».

Фото: Unsplash

«Цим абсолютно необгрунтованим викликом швидкої ви позбавляєте чиюсь матір чи чиюсь дитину допомоги. В той час, як десь помиратиме маленька дитина, бригада швидкої буде возитися з бомжем, забере його в карету швидкої, де він обов’язково сходить у туалет», – йдеться у повідомленні.

У ГО «Спілка парамедиків України» стверджують, що безпритульному не потрібна медична допомога, а лежить він тому, «що є закон Ньютона і F=mg».

В організації вважають, що ненадання медичної допомоги «асоціальним людям» є проявом європейської культури.

Адміністратори сторінки у Facebook закрили коменти, а згодом видалили пост. Хоча деякі користувачі соцмережі встигли зробити скріншоти. Проте на сайті спілки досі є це звернення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button