Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23543 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

28 липня у київському клубі Otel’ відбудеться благодійна вечірка «H session», кошти від якої підуть на встановлення імплантів дітям із вадами слуху.

Фото: «Світ, я чую тебе»

Висупатимуть київські діджеї та музиканти, такі як Ponura, Володимир Гнатенко та інші. Вони відмовились від гонорарів на користь фонду допомоги. Клуб також надає приміщення для заходу на благодійних умовах.

Організатори – ініціативна група «Світ, я чую тебе!» та благодійний фонд «Україно! Я за тебе!» – повідомляють, що цьогоріч держава заклала гроші на операції з встановлення імплантів, завдяки яким 102 дітини з вадами слуху зможуть чути. Проте не передбачено витрат на реабілітаційний період, без якого така операція втрачає сенс. 25 дітей вже пройшли реабілітацію в Луцьку. Мета благодійної вечірки – зібрати кошти на такий же курс для ще 25 дітей.

Придбати квитки можна за посиланням.

Нагадаємо, на вихідних на Рейтарській відбувалася вечірка Block Party, частину коштів від якої спрямують на розвиток вулиці.


Місце: Otel’

Адреса: Київ, вулиця Нихньоюрківська, 31

Дата: 28 липня

Час: 21:00

Вартість: 150 грн за онлайн-передпродажем, 200 грн в день івенту


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button