Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Наразі у Києві 90 зі 150 кіосків «Київхліба» та ТОВ «Саботін Трейд» продовжують надавати послугу «соціальний хліб». Про це «Хмарочосу» повідомили у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Фото: facebook.com/olexandr.pabat

Інші кіоски припинили продавати хліб за зниженими цінами через завершення терміну дії інвестиційної угоди.

«Так, закінчується термін дії інвестиційної угоди, але наразі КМДА та інвестор працюють над шляхами подальшої співпраці», – стверджують у Департаменті.

У 2014 році КМДА і «Київхліб» підписали договір про створення роздрібної торговельної мережі з продажу «соціальних сортів» хліба.

Згідно з угодою, підприємство встановлює 200 кіосків, а натомість зобов’язується протягом трьох років продавати хліб «Український» за незмінною ціною 5,25 гривень, хліб «Пшеничний» за 4,05 гривень і батон за 4,15 гривень. Ці види хліба повинні бути постійно в наявності і становити не менше 70% від загального асортименту.

Цього року відмовляють продавати дешевий хліб кіоски, встановлені у 2015 році. Самі кіоски «Київхлібу» лишаються працювати.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button