Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24981 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За адресою вул. Мельникова, 83а відкрився ресторан мережі еко-лавок «Чорноморка».

Фото: БЖ

В закладі подають морепродукти власного улову. Тут можна купити охолоджену кефаль, ставриду, камбалу, мідії, креветки, рапани, устриці, акулу катран, пише БЖ.

Також заклад працює, як ресторан морепродуктів. В меню є супи, основні страви і салати. Ціни: чорноморська юшка – 62 грн, рукола з креветками, чері з пармезаном – 195 грн, ікра щуки – 172, форшмак – 75 грн, акула катран – 82 грн, устриці 24/35 грн за штуку.

Еко-лавка знаходиться у будинку навпроти будівлі Інституту міжнародних відносин та Інституту журналістики.

Асортимент морепродуктів у ресторані оновлюють три рази на день. Вугра виловлюють в Шацьких озерах, щуку і форель привозять з Закарпаття, камбалу-калкана і ската – з Одеської області. Устриці привозять з Франції, Нідерландів, Ірландії і України.

Перша точка «Чорноморки» відкрилася у 2014 році на вулиці Пітерській у Києві. Згодом заклад переїхав на вулицю Преображенську. Всього у Києві є п’ять закладів мережі та один в Одесі, який відкрився минулого року.

Компанія була заснована у 2013 році і поставляла свіжий чорноморський улов до ресторанів і магазинів Києва.

Читайте також: Звідки в Києві устриці по 29 гривень?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button