Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Новопризначений начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА Вадим Гутцайт є співвласником компанії «Альтаир» у російському місті Лобня, розташованого в 15 км від Москви. Про це пише Філіп Альїд, який був одним із кандидатів на цю посаду.

Вадим Гутцайт. Фото: facebook.com/vgytzait

Альїд виклав виписки з російських реєстрів ООО «Альтаир» за посиланням.

З них випливає, що власниками компанії, крім Гутцайта є також російський фехтувальник, підполковник збройних сил російської армії Станіслав Поздняков і російський фехтувальник, полковник збройних сил російської армії Ільгар Мамедов.

У КВЕДах підприємства згадуються торгівля автомобільними деталями, продаж моторного палива, прибирання і чистка транспортних засобів, діяльність ресторанів, кафе і барів тощо. За пошуком у Google можна знайти автомийку компанії «Альтаир» під назвою «Чемпіон», розташовану в місті Лобня на Букінському шосе, 33Д.

У декларації Гутцайта про цей бізнес не згадується.

Фінальний етап конкурсу на посаду директора Депаратменту молоді і спорту КМДА відбувся 11 червня. У ньому брали участь троє кандидатів, зокрема Філіп Альїд та олімпійський чемпіон Вадим Гутцайт. Останнього оголосили переможцем.

Альїд надіслав запит на отримання копій відповідей кандидатів і виявив у тексті Гутцайта ознаки плагіату. Він стверджує, що текст відповіді було написано не під час тестування.

13 липня відбувалося засідання комісії з питань протидії корупції, на якій Гутцайт заявив, що «працював над тим і вивчав цю роботу і мені сподобалось це і я писав від себе».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button