Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Четвертого серпня у подвір’ї «Київпроекту» на вулиці Богдана Хмельницкого, 16-22, відбулося відкриття фудзони «Хрещатик Фуд-Фест».

У подвір’ї навколо фонтану розташовано столики і стільці. Наразі працюють не всі точки з їжею, але вже можна скуштувати тако за 35 грн, французські млинці, бельгійську картоплю за 40 грн, бургери за 90 грн, хот-доги з різними соусами за 69 грн. Днями обіцяють відкрити кіоск із грузинськими хачапурі (хачапурі по-мегрельськи коштуватиме 36 грн) та хінкалі (по 10-15 грн).

Всередині є друга фудзона, де розташовано точки з африканською кухнею від Afro-food, тайськими стравами від Khu Yum, фритюром від Cheat Meal. У Bar-Dos смузі банан/базилік або манго/апельсин коштує 50 грн, яблучний фреш – 30 грн, грейпфрутовий – 70 грн.

Усі ці точки залишаться працювати на постійній основі щоденно 10:00 до 21:00.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button