Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На вулиці Леонтовича «Київавтодор» виносить тротуар на дорогу до рівня смуги паркування.

Фото: Хмарочос

Зараз  Київавтодор здійснює реконструкцію вулиці Леонтовича, вкладають асфальт, фем на тротуарах та звужують пішохідні переходи. Також на вулиці з’явиться декоративне освітлення і буде викладена тактильна плитка.

Реконструкція пішохідних переходів відбувається в двох місцях: на перетині з бульваром Тараса  Шевченка та на перетині з вулицею Богдана Хмельницького. Відтепер пішохода, що збирається перейти дорогу буде краще видно, оскільки його не закриватимуть припарковані авто. Також зменшується відстань, яку перехожий долає під час переходу.

Таке рішення також заважає водіям паркуватись на перехресті та знижує швидкість авто, пише на своїй сторінці у Facebook Роман Філь.

Фото: facebook.com/roman.fil

Нагадаємо, «Київавтодор» встановив вже дві тисячі обмежувальних стовпчиків в місті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button