Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

18-19 серпня в кафе на деревах «Скворечнике» на Гідропарку відбудеться другий масштабний Yoga-Weekend для всіх охочих.

Захід відбудеться спільно з Kyiv Yoga Teachers Club. Заняття проходитимуть у чотирьох локаціях. В програмі передбачено близько 20 тренувань на вибір, 10 майстер-класів, загалом облаштують чотири зони для практики. Організатори підготували різні види занять: йоготерапія для спини, ішвара йога, акро-йога (його в парах), кундаліні йога, ханумасана, йога для чоловіків і для жінок, медитації, творчі майстер-класи, лекції з психології та нейрографіки. Кафе «Скворечник» підготує вегетаріанське меню і напої. В завершені кожного дня – концерт.

Вартість участі – благодійний внесок, рекомендована сума від 100 гривень, який піде на розвиток простору і оплату праці викладачів. З собою потрібно взяти килимок для йоги, зручний одяг та воду.

Для реєстрації перейдіть за посиланням.


Місце: Скворечник https://goo.gl/maps/J2k1jXZEgE52

Дата: 18-19 серпня

Час: 8:00 – 20:00

Вартість: від 100 гривень


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button