Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вранці 15 серпня активісти провели мітинг проти виробництва хутра під стінами Міністерства екології та природних ресурсів. На мітингу «Хмарочос» помітив три лисиці.

Зоозахники планують зібрати ще 19 тисяч підписів під петицією на сайті Верховної Ради за заборону шкуродерень в Україні.

За даними ініціативи, щодня в Україні вбивають 1750 тварин заради хутра. Зокрема, такі види лисиць, як мармурова та чорно-бура, розводять спеціально на хутро.

Також Світовий банк відносить виробництво хутра до п’ятірки найгірших виробництв з точки зору забруднення довкілля токсичними металами, а хутряні ферми засмічують ґрунт та водойми формальдегідом, хромом та небезпечними вірусами і бактеріями.

Кампанію ХутроOFF ініціювала зоозахисна ініціатива «Єдина планета».

30 вересня Uanimals планують провести в Києві Всеукраїнський марш за права тварин.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button