Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

10–14 вересня освітня платформа CANactions проведе урбаністичний воркшоп, учасники якого розроблятимуть концепції благоустрою території від аеропорта «Бориспіль» до центру Києва.

Фото: kbp.aero

Для багатьох подорожніх саме цей шлях є першим і останнім враженням від Києва та часто усієї України. Маршрут іде Бориспільським шосе уздовж соснового лісу, інтенсивної забудови Позняків, через ріку Дніпро та повз Київські схили.

Протягом п’яти днів 12 учасників аналізуватимуть шлях від аеропорту до міста та відвідають досліджувану місцевость.

Кураторами будуть французькі ландшафтні архітектори Брюно Танан (Bruno Tanant) Матільд Сівре (Mathilde Sivré). Зокрема, пані Сівре працювала над темою майбутнім радянських міст на прикладі Нового Роздолу Львівської області.

До участі запрошуються ландшафтні дизайнери й архітектори, студенти, працівники культурних інституцій, представники громадських організацій та планувальники міста.

Участь у п’ятиденному воркшопі коштує 500 грн, які використають на оренду приміщення. Студентам знижки 50%. Робоча мова – англійська. Заявки приймають до п’ятого вересня.

У липні CANactions проводили літню школу з дизайну вулиць.

Нагадаємо, у квітні почалося будівництво залізниці, що сполучатиме Київ і аеропорт «Бориспіль». Наразі зводять платформу біля входу у термінал D. Очільник «Укрзалізниці» прогнозує старт залізничного експресу на початку грудня цього року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button