Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

15-16 вересня в Дніпрі презентують макет школи чаклунства Хогвартс площею 15 квадратних метрів.

Під час дніпровського фестивалю науки, техніки і сучасних технологій Interpipe TechFest команда UkrBricks презентує макет чарівного замку Хогвартс. Крім того, команда облаштує експозицію, присвячену супергероям Marvel Comics. Це вже третя подія такого формату, яка проходить у Дніпрі.

У цьому році, окрім моделі Хогвартса, презентують і макет популярного серед поттероманів селища Хогсміт.

«Найбільше я захоплююсь унікальною архітектурою Англії. Саме її я найчастіше намагаюся повторити у своїх роботах. Хогсміт — остання зупинка перед Хогвартсом і найулюбленіше місце відпочинку серед студентів цієї магічної школи. Тому я вирішив зобразити не тільки традиційну англійську архітектуру, але й фантастичну», – розповідає автор макету, киянин Кирило Нестеренко.

Автори кажуть, що зазвичай створення такого макету займає до двох місяців, але все залежить від масштабу і деталізації роботи.

Головний координатор LEGO-будівництва Максим Мітякін розповідає, що фанатське співтовариство LEGO налічує кілька сотень людей. Але його кістяк складають 20 осіб, які не тільки колекціонують набори, але й можуть придумати і зібрати щось унікальне.

«У цьому році ми хочемо продемонструвати унікальний стенд, на який нас надихнула нова частина саги “Фантастичні звірі і де їх шукати”, що скоро вийде в прокаті. Стенд називається “Чарівний світ Гаррі Поттера”. Його площа — 15 квадратних метрів. Він складатиметься з кількох локацій, які впізнає будь-який фанат книг Джоан Роулінг. Крім Хогвартсу, ми побудуємо селище чарівників Хогсмід, стадіон для квідичу, Заборонений ліс та інші місця. Кожна локація буде наповнена персонажами, казковими тваринами і чудовиськами»,  — розповідає Максим Мітякін. 

Замовити квитки на Interpipe TechFest можна перейшовши за посиланням. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button