Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23525 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Перевантажена будівельна техніка руйнує і забруднює дороги Києва, повідомляє прес-служба комунального підприємства «Київавтодор».

«Значний безрадісний подарунок». Фото: прес-служба Київавтодора

Зокрема, 22 серпня автодорівці Печерського району затримали водія перевантаженого міксера, який залишив – за висловом прес-служби – «свій значний безрадісний подарунок» на новому відремонтованому покритті вулиці Курганівської.

Повідомляється, що власника транспортного засобу змусили відшкодувати кошти, витрачені на прибирання забрудненої ділянки. Наступного ранку гроші вже були перераховані на рахунок ШЕУ Печерського району.

«Такі випадки забруднення вулично-дорожньої мережі, на жаль, є щоденною практикою, адже кількість об’єктів будівництв у столиці зашкалює. Бажання власників компаній з виготовлення бетону зекономити власні кошти дорого обходяться іншим киянам», – нарікають у «Киїавтодорі».

Прес-служба закликала киян повідомляти про випадки забруднення доріг або крадіжок елементів дорожньої інфраструктури на цілодобову лінію 284-74-19.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button