Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: siburnk.ru

У Великій Британії пропонують внести зміни до візової системи, які дозволять іноземним студентам залишатись і працювати в країні протягом двох років після закінчення університету, пише  BBC.

Іноземні студенти приносять до бюджету Британії 26 млрд фунтів стерлінгів. Проте через візові правила вони часто обирають для навчання інші країни — наприклад, США, Канаду та Австралію, які дозволяють іноземцям працювати після закінчення навчання.

Дослідження показали, що та ж Австралія вже обганяє Велику Британію і є другим за обсягами пунктом призначення іноземних студентів.

У цьому місяці консультативний Комітет з міграції, який дає уряду незалежні рекомендації щодо імміграції, повинен повідомити про можливості іноземних студентів, які вважаються вихідцями з-за меж Великої Британії і Європейського Союзу.

Пропонується, що такі студенти зможуть залишитись після закінчення навчання, проте матимуть обмеження щодо зарплати та термінів переходу на роботу.

«Випускники можуть залишитися, якщо вони отримують роботу відповідного рівня, проходять стажування або подають заявку на створення бізнесу у Великій Британії. Аспіранти також можуть залишитися на додатковий рік, щоб отримати досвід роботи або стати підприємцем», — заявила прес-секретар МВС Великої Британії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button