Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Будівля підприємства «Київмлин» // Google Street View

Вихід зі станції метро «Тараса Шевченка» у напрямку вулиці Оленівської буде зачинено з третього вересня до 31 жовтня, повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

Закриття виходу пов’язано з облаштуванням скверу на вулиці Межигірській, 83, біля будівлі «Київмлин». Цим займається «Київзеленбуд».

Минулого тижня біля виходу з метро «Тараса Шевченка» комунальники демонтували МАФи. Раніше тут були кіоски з шаурмою, випічкою, напоями та іншою роздрібною торгівлею.

Київрада вирішила надати статус скверу земельній ділянці площею 0,12 га у листопаді 2017 року. За кілька місяців до цього, у червні, суд визнав банкрутом підприємство «Київмлин», розташоване на Межигірській, 83.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button