Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 65 днів. За цей час ми опублікували 24558 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: epravda.com.ua

«Киїавтошляхміст» за результатом тендеру в системі Prozzoro замовило ТОВ «Укртрансміст» ремонт Північного моста через Дніпро і моста через Десенку за 287, 87 мільйонів гривень.

За умовами тендеру до кінця 2020 року виконають поточний середній ремонт тротуарів із заміною покриття, гідроізоляцію перехожої частини, в тому числі і місцях зони огорож, водовідвідних лотків, перил і кріплень перильного огородження.

На виплату зарплат піде 8,3 млн грн або 3% загальної вартості підряду. На прибуток відведено ще 0,3% – 943 тис грн.

Єдиним конкурентом було київське ЗАТ «Містобудівельне управління-3» Сергія Гака. Засновником фірми «Укртрансміст» є Микола Ігорович Карнаков, керує нею Ігор Анатолійович Карнаков, який також є директором з виробництва в ТОВ «Дорожнє будівництво» «Альтком».

Основні тендерні перемоги групи «Альтком» припали на період, коли підготовку до Євро-2012 керував віце-прем’єр Борис Колесніков, повідомляє «Наші гроші».

З листопада 2017 року переможець «Укртрансміст» отримав підрядів виключно у нинішнього замовника «Київавтошляхміст»  та Полтавської САД на 47,52 млн грн.

 

 

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button