Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

До 1 жовтня 2018 «Асоціація велосипедистів Києва» проводить конкурс «Велопрацедавець року», який відзначає найбільш зручні для користувачів велосипеда офіси.

«Перемогу в конкурсі та кубок Велопрацедавця 2018 отримає компанія, організація чи установа, що пропонує найкомфортніші велоумови для співробітників: щонайменше встановила велопарковку, має місце для перевдягання та душ і заохочує співробітників їздити велосипедом на роботу.

Мета конкурсу «Велопрацедавець 2018» – популяризація їзди велосипедом по місту і впровадження корпоративної велокультури, яка зміцнює здоров’я співробітників, скорочує кількість лікарняних і підвищує рівень працездатності. Компанії також проявляють свою активну позицію на шляху до комфортного міста», – заявила координаторка конкурсу «Велопрацедавець 2018» Маріанна Маршаленко.

Нагадаємо, що переможцем конкурсу «Велопрацедавець року» 2017 році стала юридична фірма EVERLEGAL. Вони зробили в офісі не лише велопарковку та душ в офісі, але й корпоративні велосипеди.

«Юристам часто доводиться бути одночасно в декількох місцях. Велосипед допомагає вирішити для нас проблему мобільності: коли центр Києва стоїть в заторах, ми їдемо і приїжджаємо вчасно», – пояснив мотивацію компанії партнер ЮФ EVERLEGAL Олександр Ружицький.

У 2018 році конкурс проходить у дев’ятий раз. Церемонія нагородження конкурсу «Велопрацедавець 2018» відбудеться 18 жовтня в Американському домі в Києві (вул. Пимоненка, 6).

Нагадаємо,  що Асоціація велосипедистів Києва запропонувала внести зміни у ПДР у частині велотранспорту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button