Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 31 днів. За цей час ми опублікували 26946 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В закладі готують всі страви з качиного м’яса. В меню пропонують скуштувати Суп із Таїланду (79 гривень), качиний дьонер (79 гривень), шаурму з Німеччини (79 гривень), Duck Lee (99 гривень).

З напоїв в меню є лимонади, кава та чай. В закладі можна придбати їжу лише на виніс, повідомляє в коментарях власник закладу Валерій Созановський.

Заклад відкрили 11 вересня за адресою Шота Руставелі, 4. Зараз «Утиные истори» працюють в тестовому режимі.

Валерій Созановський – київський ресторатор, шеф-кухар, автор кулінарних книг та власник закладу The Cake.

Нагадаємо, на Солом’янці відкрили кав’ярню «Black & White: місце зустрічі».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button