Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 122 днів. За цей час ми опублікували 24983 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В закладі готують всі страви з качиного м’яса. В меню пропонують скуштувати Суп із Таїланду (79 гривень), качиний дьонер (79 гривень), шаурму з Німеччини (79 гривень), Duck Lee (99 гривень).

З напоїв в меню є лимонади, кава та чай. В закладі можна придбати їжу лише на виніс, повідомляє в коментарях власник закладу Валерій Созановський.

Заклад відкрили 11 вересня за адресою Шота Руставелі, 4. Зараз «Утиные истори» працюють в тестовому режимі.

Валерій Созановський – київський ресторатор, шеф-кухар, автор кулінарних книг та власник закладу The Cake.

Нагадаємо, на Солом’янці відкрили кав’ярню «Black & White: місце зустрічі».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button