Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Олег Тоцький

Депутат Київради і член транспортної комісії КМДА Сергій Майзель анонсував новий автобусний маршрут через Лівий берег. Про це від сказав в ефірі телеканалу Київ.

Автобус курсуватиме з вулиці Маяковського на Троєщині до Позняків. Його планують запустити до кінця року.

Наступного місяця міська влада оголосить конкурс серед перевізників. Перевагу нададуть комунальному транспорту, але пропозиції приватних перевізників також розглянуть.

За словами Майзеля, експерти виявили, що більшість киян, що живуть на Лівому березі, там само і працюють. Тому він сподівається, що новий маршрут буде популярним. Проте ці дані не збігаються з опитуванням, яке робила організація А+С для створення транспортної моделі міста у 2015 році. Так, згідно з дослідженням, лише 15.3% киян живуть і працюють на лівому березі, а їздять на роботу з лівого на правий – 19.2% киян.

Нагадаємо, у квітні в КМДА створили робочу групу для реалізації проекту системи Sky Way, яка мала б сполучити Поштову площу і район Троєщини, але потім відмовилися від цієї ідеї.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button