Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Район #1/Facebook

Спільнота Район #1 оголосила дату проведення другої вечірки Block Party на вулиці Рейтарській. Це станеться 20 жовтня.

У вечірці братимуть участь музична спільнота Rhythm Büro, арт-простір Plivka, книгарня Палатка, барбершоп Chop-Chop, арт-галерея Речовий доказ, перукарня Haze, галерея ДУКАТ, французькі млинці Creperie Blénoir, магазини Riot Division, Kapkan Shop, Syndicate Clothing та інші.

Організатори планували запезпечити спеціальні місця для мешканців Рейтарської, які захочуть долучится в якості учасників, – наприклад, продавати книги, платівки, вінтажний одяг, приготувати лимонад або какао.

Раніше деякі місцеві жителі виступали проти вечірок на цій вулиці, аргументуючи це тим, що вони хочуть спокою й тиші.

Перша вечірка «Район #1 Block Party» на Рейтарській відбулася 21 липня. Її організували місцеві бізнеси. На час свята вулицю було перекрито. Частину зібраних коштів спрямували на благоустрій вулиці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button