Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: kiev.informator.ua

На вулиці Клавдіївській у Святошинському районі (масив Новобіличі) 18 вересня загинула жінка – на неї впав металевий фрагмент балкону під час будівельних робіт в ЖК «Грюнвальд». Про це повідомляє поліція Києва.

За даними видання Інформатор, на 21 поверсі будівельник зрізав з балкону металеву конструкцію і не втримав її. Вона впала на 66-річну працівницю продуктового магазину, розташованого на першому поверсі новобудови.

Репортер зазначає, що біля будівлі, де тривали ремонтні роботи, не було жодних будівельних парканів і попереджувальних знаків.

Балкон, з якого впала конструкція. Фото: kiev.informator.ua

Бригаду будівельників, які виконували роботи, доправили до управління поліції, де вони надають пояснення. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 – вбивство через необережність.

В житловий комплекс «Грюнвальд» входить сім будинків 10-26 поверхів. Наразі триває будівництво двох останніх черг.

Зазначимо, що за держстандартами безпеки праці, будівельні майданчики мають бути огороджені парканом заввишки щонайменше два метри і бути обладнані суцільним захисним козирком. Відповідальність за це несе генпідрядник.

Фото: grunvald.com.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button