Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вероніка Дідусенко під час нагородження. Фото: facebook.com/missukraineofficial 

Організатори Національного конкурсу краси «Міс Україна 2018» дискваліфікували цьогорічну переможницю Вероніку Дідусенко після того, як виявилося, що вона була у шлюбі й має дитину.

За умовами, учасниці не повинні перебувати у шлюбі до або під час конкурсу, а також мати дітей. Про те, що 23-річна Дідусенко була заміжня та має дитину, оргкомітет дізнався від журналістів.

«Ми толерантні і поважаємо жінок з дітьми, заміжніх та розведених – усіх… Але для цього існує інший конкурс «Місіс Україна», де заміжні/розведені/з дітьми можуть брати участь», – завила виконавча директорка конкурсу Вікторія Кіосе.

За її словами, такі самі вимоги висувають у міжнародному конкурсі «Міс світу 2018». Кіосе наголосила, що оргкомітет національного конкурсу ризикував втратити ліцензію через недостовірні дані.

Конкурс краси відбувся 20 вересня. Як повідомляє Інформатор, під час традиційного дефіле в купальниках учасниці були не на підборах, а у кросівках – цим «вони намагалися сказати, що вони за здоровий спосіб життя».

Дефіле у купальниках. Фото: facebook.com/missukraineofficial

На питання ведучих, з якими персонажами минулого вони хотіли би зустрітися, учасниці висловили бажання поспілкуватися з Гітлером, Пабло Ескобаром і Мішею Япончиком.

Вероніка Дідусенко – киянка, закінчила бакалаврат в Національному університеті Шевченка за спеціальністю математика. Нову «Міс Україна» оберуть 30 вересня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button