Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: cfts.org.ua

ПАТ «Укрзалізниця» готує для маршруту Київ – аеропорт Бориспіль п’ять рейкових автобусів. Зараз тривають ремонтні роботи, повідомляє Євген Кравцов.

«На днях упорядковували п’ять автобусів фірми Pesa Bydgoszcz SA. Залишилось тільки пофарбувати і влаштувати інтер’єр салону. Ремонт робили, як годиться, власними силами, в локомотивному депо «Гречани». В кожному рейкобусі планують розмістити 90 сидінь», – написав на своїй сторінці у Facebook керівник компанії Євгеній Кравцов.

Також він зазначає, що у рейкових автобусах вже відремонтували дизельні двигуни, системи опалення, вакуумні туалети та мають модернізувати систему радіозв’язку і систему сповіщення пасажирів, оновили інтер’єр кабіни машиніста й інформаційне табло.

Місцем відправки експресу буде колія №14 на Центральному залізничному вокзалі. Платформу біля нього вже почали готувати. Поїзд також робитиме зупинки на станціях «Видубичі» та «Дарниця».

Рейковий автобус – це дизельний моторвагонний рухомий склад, що призначений для забезпечення приміських пасажирських перевезень.

Нагадаємо, що вартість залізничного квитка з Києва до аеропорту «Бориспіль» складатиме 80 гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button