Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23585 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

26 вересня за адресою вул. Хрещатик, 34 відкрився новий магазин Всі. Свої | Дім та декор. Тут представлені товари понад 150 брендів, які створюють речі для дому, з різних міст України.

Усього в магазині три поверхи, загальною площею 1500 м². На першому продаються посуд, кераміка, приладдя та текстиль для кухні, декор для дому і канцелярія. Тут представлені вироби брендів: Odudlab, mirchik, OK brand, Vase Head, Dwell The Space, HIVER BOOKS, Miff Manufacture, Gifty, Vita Khaidurova.

На другому поверсі – м’які та корпусні меблі таких виробників як fábik STUDIO, Kulik Wood, Drommel Furniture, Pufetto та інші. На мінус першому – продається освітлення, килими, текстиль, домашній одяг та косметика. Тут представлені виробники: Home Gnome, Ґушка, Woolkrafts, Sleeper Set, Osha, Moonlinen, Yalanzhi Objects, Gaff Design, Balcony, Lavender Dreams та інших брендів.

Горнятко ручної роботи можна придбати за 210 гривень, ціни на блюда стартують від 120 грн. Дерев’яна обробна дощечка коштує від 310 гривень, плед з натуральної бавовни – від 900 гривень. Вартість комплекту постільної білизни – від 1 140 гривень, а корпусних меблі з дерева – від 2 000 гривень.

Для нового магазину обирали товари від майстрів, які працюють у різних стилях і з різними техніками. В асортименті багато продукції з натуральних матеріалів: дерева, вовни, коноплі, льону, металу, мармуру, фарфору тощо. Акцентною групою в магазині стала кераміка. Команда Всі. Свої зібрала вироби понад 25 українських керамістів.

У магазині працює кав’ярня, де можна придбати каву класичного і альтернативного способу заварювання й закуски до них.

«Всі. Свої | Дім та декор – другий магазин мережі на Хрещатику. Він працює з 10:00 до 22:00 години, без вихідних.

Нагадаємо, у Києві відбудеться маркет прикрас від «Всі. Свої».

Усі фото надані прес-службою Всі. Свої.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button