Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23583 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: epravda.com.ua

На центральному залізничному вокзалі встановили пункт митного контролю для пасажирів поїзду «чотирьох столиць», який прямує з Києва до Мінська, Вільнюса та Риги, повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Перший потяг рушить з вокзала Києва 28 вересня о 14:07. Тут облаштували «червоний» та «зелений» коридори, де будуть проводити митний контроль пасажирів. Зокрема, вихід на першу колію вокзалу облаштують спеціальним пунктом для митників. Для пасажирів там оновили інформаційні покажчики. Прикордонний контроль проводитимуть під час руху поїзда.

До Риги поїзд прибуде зранку 29 вересня. На шляху має зупинку о 23:35 у Мінську та о 00:25 у Вільнюсі. Вартість купейного квитка з Києва до Риги становить 2240 гривень, до Мінська – 1871 гривню та до Вільнюса – 1655 гривень.

Поїзд «чотирьох столиць» ходитиме приблизно раз на тиждень. Так, з Києва до Риги поїзди вирушатимуть 28 вересня, 4, 12, 18, 26 жовтня, 2, 8, 16, 22, 30 листопада та 6 грудня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button