Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Pixabay

Музей Історії Туалету вирішив започаткувати систему оцінювання туалетних кімнат в громадських закладах під назвою «BEST WC».

Конкурс на найкращу туалетну кімнату планують проводити щорічно. Він стартуватиме у вересні, а переможців оголошуватимуть 19 листопада – у Всесвітній день туалету, згідно з резолюцією Генеральної асамблеї ООН.

У конкурсі можуть брати участь заклади, туалети яких відкриті для відвідувачів, Це готелі, ресторани, кафе, торгівельні центри, музеї, аеропорти, кінотеатри, громадські приймальні тощо.

Експерти оцінюватимуть вбиральні за такими критеріями, як цілодобове прибирання та дезінфекція, вентиляція та ароматизація, якість сантехніки, кількість кабінок у жіночому й чоловічому туалетах, наявність мебльованих кімнат для очікування та перевдягання, засоби гігієни та аксесуари (мило, туалетний папір, серветки тощо), зручність і дизайн. Заявки приймаються до 31 жовтня, участь безкоштовна, подробиці за посиланням.

Переможці отримають сертифікат і будуть внесені в онлайн-систему найкращих громадських закладів України. Після завершення конкурсу в період до кінця серпня наступного року туалети сертифікованих закладів можуть інкогніто перевірити волонтери-ревізори.

Мета конкурсу – стимулювати підвищення рівня обслуговування, а також «привернути увагу світової спільноти до сучасних послуг в українських закладах».

Нагадаємо, нещодавно в Херсоні урочисто, за участю депутата, відкрили туалет у драмтеатрі. Про цю та інші урочистості під час ремонту туалетів читайте в нашому матеріалі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button