Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Києві відбудеться старт проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» у Подільському районі Києва. Він діє з 2016 року в Чернівцях, Вінниці, Житомирі та Полтаві.

У 2018 році до проекту приєднався Київ, а саме Подільський район. Виконавець проекту — німецька урядова компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH; фінансують його уряди Німеччини та Швейцарії.

.До осені 2018 міждисциплінарна робоча група — представники всіх департаментів КМДА та українські експерти — розроблять концепцію інтегрованого розвитку для Подільського району Києва.

Відкриття проекту відбудеться дев’ятого жовтня в креативному просторі IZONE.

У рамках відкриття заплановані:

  • офіційні звернення Віталія Кличка – Київського міського голови, Сабіне Мюллер – Регіонального директора GIZ Україна, Білорусь, а також Валентина Мондриївського – заступника голови КМДА та Матіаса Брандта – керівника проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», який виконує німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH»;
  • виступи Торбена Хайнеманна, керівника Департаменту генерального планування і Біргіт Сібергер, менеджера проектів реконструкції та житлової забудови (Лейпциг, Німеччина);
  •  панельна дискусія про досвід реалізації проекту в Чернівцях, Вінниці та Житомирі;
  • роз’яснення поняття інтегрованого підходу від ментора проекту Катаріни Георге;
  •  виставка, присвячена кращому досвіду застосуванню інструментів інтегрованого міського розвитку в Україні.

Для участі у події необхідно пройти онлайн-реєстрацію за посиланням.


Місце: креативний простір IZONE

Адреса: вул. Набережно-Лугова 8,

Дата: 09 жовтня

Час: 16:00-21:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button