Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Український бренд Riot Division випускає спільну колекцію Techwear meets Techno із музикальним лейблом R&S Record, який співпрацював із британським композитором Aphex Twin та співаком James Blake.

До спільної колекції увійшли брендовані худі, парки та футболки з принтами. На честь колаборації у Києві організовують вечірку, яка відбудеться шостого жовтня у новій локації за адресою Кудрявський узвіз, 3.

З 22:00 до півночі організатори проведуть закритий передпоказ для представників медіа. Після цього локація буде відкрита для всіх охочих. За естетичне та технічне оснащення відповідає команда арт-центру Plivka.

На території посеред старої парковки облаштують танцпол, бари, чіл-аут та інсталяційну зони, а також pop-up магазин, де можна буде придбати речі з колекції Techwear meets Techno.

Музику забезпечуватимуть резиденти бельгійського лейбла R&S Record:

  • Dj Oil виступатиме із 00:00 до 02:00;
  • Ada Kaleh – 02:00 – 04:00;
  • Renaat Vandepapeliere – 04:00 та до завершення вечірки.

Нагадаємо, Syndicate запустив онлайн-конструктор футболок.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button