Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На відео представник політичної партії «Національний корпус» Микита Макеєв говорить, що  Гусовського «люстрував Національний корпус та ветеранські громадські організації». Він звинувачує Гусовського в корупції та в тому, що він прикривається музеєм на Поштовій площі, створюючи собі позитивний імідж.

Також на сторінці осередку партії «Національний Корпус. Київ» був опублікований пост, в якому партія висловлює підтримку нападу на депутата Київради та очільника депутатської фракції «Київська команда».

«Всі ці роки депутат накопичував корупційні справи на своє ім’я. Як результат 11 вересня партія Самопоміч вирішила виключити з партії 4 депутатів, які звинувачуються…. в корупції! Варто відзначити, що депутати Самопомічі останнім часом більше уваги приділяють своїм політичним амбіціям з можливістю майбутнього збагачення, а не розвитку Києва», – пишеться на сторінці «Національного Корпуса».

Пізніше на сторінці «Націонональний корпус Київ» з’явилось повідомлення, в якому вони спростовують заяву про напад: «В нас також багато питань до цього діяча, і наше ставлення до нього негативне, але з питань Осокорків та Поштовій площі ми знаходимося з одного боку барикад. Напад на депутата здійснив не Національний Корпус».

Нагадаємо, що сьогодні близько 10 ранку в холі Київради на Сергія Гусовського здійснено напад. Його облили зеленкою та вдарили пляшкою по голові.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button