Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: http://kievzelenbud.com/

КО «Київзеленбуд» завершило першу чергу будівництва парку на Троєщині. Зокрема, там облаштували 3500 кв.м. пішохідних доріжок з фібробетону. Велодоріжки проклали з архітектурного бетону, їхня загальна площа складає 650 кв.м.

Фото: http://kievzelenbud.com/

В оновленій частині парку на березі озера встановлено майданчик для занять воркаутом площею 110 кв. м. Біля озера встановили спеціальні вимостки та укріпили берег габіонними конструкціями.

Також в парку засіяли 1, 9000 га газону і облаштували для нього поливно-зрошувальну систему. Встановлено 30 лав, 35 урн для сміття та 25 опор для LED-освітлення, а також навігаційні покажчики.

Крім того, в парку відремонтували голуб’ятню, пише прес-служба об’єднання.

Фото: http://kievzelenbud.com/

Для дітей встановили два дитячих ігрових комплекси загальною площею 750 кв.м.

Фото: http://kievzelenbud.com/

«Роботи ще тривали, а в парку вже було багатолюдно. Як тільки ми завершили встановлення дитячого майданчика, малеча одразу його зайняла. Тепер тут постійно лунає дитячий сміх. Цей парк особливий та атмосферний, його дуже люблять місцеві жителі», – запевнила в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова.

Нагадаємо, «Київзеленбуд» посадив двовимірні липи. У планах – форма куба і віяла.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button