Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Pixabay

Вранці 11 жовтня організація «Авто Євро Сила» проведе всекраїнську акцію протесту з вимогою знизити вартість пального. Про це повідомяється на сторінці ініціативи у Facebook.

В рамках флешмобу «Бойкот ціні на пальне» водіїв закликають о 9:00 зупинитися в крайній правій смузі, ввімкнути аварійку та почати сигналити. Така протестна дія, за задумом організаторів, має тривати одну годину, до 10:00.

Учасники вимагатимуть встановити вартість пального на рівні травня 2018 року. Зробити це пропонують «за рахунок зменшення розміру акцизу на пальне та прив’язки акцизу до гривні замість прив’язки до євро».

«Ініціативу вже підтримали не тільки власники легкових автомобілів, а й водії маршрутних таксі і рейсових автобусів, вантажівок, фур, швидкої допомоги і поліцейські», – заявив на прес-конференції керівник «Авто Євро Сили» Олександр Чернявський, повідомляє Главком.

Місяць тому водії автомобілів на «єврономерах» перекривали центр Києва, вимагаючи знизити вартість ввезення в Україну вживаних машин. Протест організувала «Авто Євро Сила».

Нагадаємо, з початку року кількість ввезених в Україну самих лише легально зареєстрованих вживаних автівок зросла майже вдвічі. Крім цого Україною їздить велика кількість вживаних автівок на «єврономерах», тобто нерозмитнених.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button