Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба Укрзалізниці

Увечері 10 жовтня компанія приблизно з десяти підлітків розгромила вагон електрички Фастів–Київ, повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Машиніст розповів, що підлітки зайшли на станції Фастів й побили у вагоні всі вікна, вирвали сидіння та автоматичні двері. Вийшли вони на наступній станції Мотовилівка.

Фото: прес-служба Укрзалізниці

Хоча машиніст кілька разів викликав поліцію, правоохоронці з’явилися лише коли електричка повернулася до Фастова наступного ранку 11 жовтня.

Після цього залізничники відправили електричку далі за маршрутом, «виконуючи свої зобов’язання з перевезень». У прес-службі зазначають, що зруйнований вагон закрили, та в соцмережах з’явилися фото і відео погрому.

Так, на фото та відео пасажирки Наталія Остапенко, яка їхала вранці на роботу, видно, що у вагоні їдуть люди, деякі сидіть на вкритих розбитих склом сидіннях. Вочевидь, пасажири зайшли до вагону, бо приміські електрички в цьому напрямку їздять із чималим інтервалом і зранку переповнені.

Фото: Фото Наталія О.

В «Укрзалізниці» констатували, що вагон потребує капітального ремонту на заводі, а збитки, за попередньою оцінкою, склали 200 тисяч гривень.

Фото: прес-служба Укрзалізниці

Нагадаємо, з 2012 року через вандалізм у швидкісних поїздах «Укрзалізниця» зазнала збитків на суму близько 16 млн грн. Зокрема, вандали розбивали вікна вагонів і лобове скло кабіни машиністів. А у швидкісних поїздах Hyundai лише за шість місяців 2018 року поламали понад 82 підстаканники.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button